Boxing/Crossfit

Boksing har vært en stor og viktig del av livet mitt og jeg har drevet med det siden 2003 (før det drev jeg med karate). Jeg har trent på mange ulike bokseklubber i Oslo/Bærum og i USA, har trent i over ett år med det norske kvinnelige landslaget og trent i samme bokseklubb som verdensmesteren Timothy Bradley da jeg var utvekslingsstudent i USA. Har gått noen kamper i Norge og i utlandet, og vunnet mesteparten av kampene. Sluttet å drive med boksing i 2008-09 pga utdanning/jobb som tok opp det meste av tiden, men fortsetter å trene for meg selv. Her er noen bilder & videoer fra min tidligere ‘bokse-karriere’ =)

Photos

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Videos

Noen videoer fra Palm Springs, California der jeg trente med Sam Jackson (treneren til verdensmesteren Timothy Bradley)

Boxing training at CCHS

Pad drill with Sam Jackson at Palm Springs BG

I April 2012 begynte jeg i tillegg å trene CrossfitCrossfit Oslo og har holdt på med det i over ett år nå. Mine CF-treningsprogrammer finner dere her

img_6311

On ramp gjengen :)

wod4

Sterke CF-jenter!

cf

Et utklipp fra Dagsavisen – Dere ser meg på høyre side i orange topp :)

4 tanker om “Boxing/Crossfit

    • Hei Siri! Takk takk! :) Nei, jeg har tatt pause fra boksingen nå pga for lite tid rett og slett, men tenker selvfølgelig å komme tilbake om noen år. Boksing er utrolig kul sport og kan anbefales for alle. Det er veldig god trening, egner seg bra til selvforsvar og så er det bra for selvfølelsen! :)

      Victoria J.

Legg igjen en kommentar