FLASHBACKS: CALIFORNIA 2008

Gikk gjennom en av harddiskene våre i dag og oppdaget et gammelt album fra utvekslingsåret mitt i California. Jeg må si at det vekket en del gode minner!Gosh, jeg hadde nesten helt glemt hvordan jeg så ut på den tiden, skjekk det krøllete håret mitt! Jeg hadde jo permanente krøller på den tiden, og jeg husker at jeg trivdes  godt med det. Jeg trengte nesten aldri å bruke hårprodukter for å få volum i håret, og jeg må si at det føltes ganske befriende! Jeg vurderer faktisk å ta perm igjen snart! Jeg elsker virkelig krøller!! Anyways, det var ikke det jeg skulle skrive om, her får dere noen bilder fra California-albumet:)

Mitt første møte med California – disse bildene ble tatt da jeg var på vei til det som skulle bli mitt nye hjem i ett år:)

Er så utrolig mange koselige steder der like ved L.A! 

Aaah…som jeg savner de vakre palmene!!

Det bildet her er fra første dagen min i Palm Springs! :) ) 

 

Miss Yellow-pants! =P

4moj

På Mary Pickford Theater :D

 

Vertsfamilien min: 

Me & my little host-sister <3

dinosaur3

Dinosaurer på West of Indio CA

dinosaur

Good times!

To hueelpaddor med pels!

Jeg og min kjære i Palm Springs! <3 

5party

Her er jeg og den andre Verts-søsteren min klare for fest!

AAA

Her er jeg med proffbokseren Piolo Castillo på en Casino i Palm Springs. Jeg var der sammen med noen kompiser fra bokseklubben og heiet på en av proffbokserne våre:)) Det var ganske kult!!

me and the champ1

Jeg og Timothy Bradley (før han ble verdensmester :) Vi trente på samme bokseklubb, og jeg ble trent av Samuel Jackson som også var Timothys trener.

Jeg kan si med hånd på hjertet at Sam er en av de kuleste fyrene jeg kjenner! Det mener jeg virkelig! Da jeg traff Sam ble vi fort gode venner, og vi har tilbringet mye tid sammen da jeg var i USA. Jeg er bare såå utrolig takknemlig for alt denne fyren har gitt meg, og for all støtten og oppmuntringen underveis! Han er virkelig en god venn og jeg vet at USA-oppholdet mitt hadde aldri vært det samme uten han!

Her gjør vi en pad drill med Sam Jackson på CCHS :)

Bradley2923j8

Timothy Bradley og Sam Jackson:) Skjekk den six-packen til Timothy dere!! Wow:P

IMG_7096%20Bradley%20vs%20Witter%2004

World Champ!

*Er så utrolig stolt av Timothy som har klart å komme så langt i sin boksekarriere! Sinnsykt bra jobbet!! Bak der på bildet ser dere forresten faren til Timothy, Ray, som jeg også har blitt godt kjent med! Han er en god venn av Sam og er en sinnsykt morsåm fyr som fikk meg alltid til å le!  :D Disse menneskene her kommer jeg aldri til å glemme!♥

jackson

Og akkurat som min første boksetrener Nikolai, så er Sam Jackson også en som elsker å skrive dikt, og han skrev til og med et dikt om meg, den kan dere lese her: “Victoria’s forever smiles” 

award2

Her fikk heldige meg en utmerkelse og jeg var faktisk en av de få fra skolen som fikk tildelt Golden Lion Departemental Award i Social Science! Da var jeg ganske stolt av meg selv dere! *fnis*

1award

Litt mørkt bilde men her poserer jeg sammen med en god veninne fra skolen som også mottok en Award men i et annet fag:)

michael

Og så var jeg utrolig heldig som fikk treffe kjendisen Kevin Michael på en lokal radiostasjon i Palm Springs:)) Dritkul fyr med en utrooolig behagelig stemme! Fikk nesten litt gåshud av å høre han synge live.. Her får dere høre en av favorittlåtene mine som han har laget (denne låten fikk vi høre live da han var innom radiostasjonen der min verts-søster jobbet) : 

A3

 

Girls at the Prom:) Hadde på meg en klassisk sort kjole som jeg fikk lånt av Verts-søsteren min:)

 til min bjoern

Her hadde jeg klart å ta litt for mye lyst pudder i ansiktet..hehe! Sånn kan det gå iblant når man sminker seg i mørkt lys! Lol! 

Hårfargen min derimot synes jeg var ganske fin her. Hva synes dere?

Her kommer noen flere bilder fra Ballet:

3prom

2prom

9prom

Kisses,

Vic ♥